Суперблондинка української естради Оля Полякова давно привчила шанувальників до того, що в її Instagram-акаунті є маса яскравих кадрів. Зірка охоче ділиться з фоловерами цікавими фотозвітами про своє зоряне життя і не забуває хвалитися підрослими дочками.

Старша спадкоємиця співачки-Маша Полякова, в свою чергу, також не упускає шансу похвалитися ідеальними формами і красою, успадкованою від знаменитої матері.

Відомо, що зараз Оля Полякова знаходиться на одному з елітних закордонних курортів і разом з прекрасною половиною свого сімейства насолоджується відпочинком і сонячними ваннами на турецькому узбережжі.

Тим часом, мікроблоги співачки і її дочки Маші регулярно поповнюються новими постами і знімками в стильних купальниках. Наприклад, артистка і її спадкоємиці влаштували пляжну фотосесію в оригінальних пляжних нарядах.

У коментарях до посту фоловери оцінили карколомні форми знаменитості і її старшої дочки. Також гості сторінки акцентували увагу на тому, що і молодша Аліса росте справжньою красунею.

дочки Олі Полякової-Маша і Аліса. Фото: Instagram

Варто відзначити, що не обійшлося і без критики від "диванних" експертів, яким здалося, що Маша поступається за зовнішніми даними популярній мамі. Втім, на подібні заяви артситка і її чадо - не реагують.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Олі Полякової захопила соцмережі яскравим фото в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак похвалилася карколомною фігурою на пляжі.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк здивувала фанатів раптовими змінами в зовнішності і надто опухлими губами.