Знаменита співачка Ані Лорак наробила галасу в шоу-бізнесовій тусовці своїм недавнім відвертим інтерв'ю в програмі Бориса Корчевнікова "Доля людини". Артистка розповіла про те, через які випробування їй довелося пройти на шляху до успіху.

Більш того, зірка згадала про той період свого життя, коли доля звела її з композитором і продюсером Костянтином Меладзе. Знаменитість пояснила, що в той момент перебувала в творчому пошуку, оскільки пішла від продюсера і цивільного чоловіка Юрія Фалеси.

Під час зйомок у телевізійному мюзиклі «Вечори на хуторі біля Диканьки», в якому вона виконувала роль вибагливої красуні Оксани, на неї звернув увагу Меладзе-старший.

Маститий продюсер запропонував Ані Лорак співпрацю, та й вона зазначила, що говорила з ним про можливі шляхи підкорення естрадного Олімпу. Але, як кажуть, щось пішло не так, і їх спільна робота швидко припинилася. І це незважаючи на те, що вокалістка вже встигла записати дуетну композицію з братом Костянтина – Валерієм Меладзе під назвою «Поверни мою любов».

Що ж послужило причиною такого кроку Ані Лорак? За її словами, нинішній чоловік Віри Брежнєвої, заговорив про відносини не тільки в робочій, але і в особистій площині. А її, в свою чергу, це абсолютно не влаштувало. Більш того, після відмови співачки, Костянтин Меладзе створив їй певні труднощі, заборонивши працювати з нею своїм численним впливовим знайомим.

Але навіть це не змусило піти на поводу у потенційного наставника, оскільки це суперечило її моральним принципам.

Раніше "Hyser" писав про те, що мережу розбурхали яскраві кадри Ані Лорак без ретуші і фотошопу.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович похвалилася перед шанувальниками видатними формами і зірвала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що у соцмережах обговорюють зовнішність постарілої Лариси долини і рзультати її нескінченних пластичних операцій.