Ще одна доба в зоні проведення ООС пройшла без втрат

Про те, що датою на суботу, 24 квітня, окупаційні сили РФ кілька разів порушили "режим повного припинення вогню", інформує пресслужба штабу операції Об'єднаних сил, на своїй офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Зокрема, поблизу села Водяне, окупанти провели обстріл позицій ЗСУ з мінометів заборонених калібрів(82 і 122 міліметри), автоматичних станкових гранатометів і ручної стрілецької зброї. Поруч з селищем Піски, російські війська відкривали вогонь з підствольних гранатометів і ручної стрілецької зброї.

У районі селищ Новгородське і Троїцьке, а також села Лебединське, підконтрольні РФ збройні формування, обстріляли українських бійців з протитанкових гранатометів різноманітних систем, кулеметів великого калібру і ручної автоматичної зброї.

Донбасс. Фото: Минобороны
Донбасс. Фото: Минобороны
Донбасс. Фото: Минобороны

Станом на сім годин ранку 25 квітня, було відзначено поки тільки одне порушення "режиму тиші". Біля населеного пункту Піски, окупаційні війська знову застосували переносні протитанкові гранатомети та ручну автоматичну зброю. Про дії окупантів, наша сторона в Спільному центрі з контролю і координації, своєчасно повідомила представникам ОБСЄ. Жодних втрат серед воїнів України, на щастя, немає.

За останні 24 години, КПВВ "Станиця Луганська" на тимчасово захоплену РФ територію України проїхала 791 особа, на повністю контрольовану Україною територію з того боку прибуло 645 осіб. При цьому, відмовили у в'їзді українську територію, через неможливість встановити додатки "Вдома", і відмову від дотримання карантинної обсервації 7 особам.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що 23 квітня 2021 року частина районів Донецька потрапила під вогонь артилерії.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Олександр Лукашенко впевнений: "дві - три" армії Росії обов'язково підтримають Білорусь.

А до цього ми розповідали про те, що в Держдепі вважають: треба досить обережно ставитися до заяви Москви щодо відведення військ від кордонів України.