У родині Аніти Луценко поповнення

Українська спортсменка і зірковий фітнес-тренер Аніта Луценко активно веде свою сторінку в соцмережах, де ділиться з шанувальниками своїми думками і яскравими кадрами. Так, цього разу дівчина на своїй сторінці в instagram повідомила про поповнення в родині.

Аніта Луценко розповіла, що в її родині з'явився новий мешканець - папуга Пушок. Спортсменка показала його на фото і зазначила, що її дочка Мія довгий час хотіла папугу.

Її намагалися відрадити і пропонували завести кота або собаку, про яку мріє батько дівчинки, проте без результату. Так, Аніта Луценко разом з чоловіком виконали мрію дочки і подарували папугу. До слова новий член сім'ї дуже швидко подружився з Мією і тепер вони нерозлийвода.
"Ну коротше) Пушок😝Мія вже рік як фанатіє від папуг і спочатку мріяла про блакитного, з білою головкою і золотим дзьобиком 😊і скільки я не питала: можееее кооотииика? Ні в яку! Папугу хочу! Чоловік при цьому мріє про собаку 😛 коротше все-таки вирішили що мрії повинні збуватися) Купили 4-х тижневого. Вже: сидить на телефоні, катається як з гірки з книжок, малює лапами з Мією, сідати на плече, голову) не говорить) поки прикольно ♪ не крикливий поки. Сподіваюся прям дружочок буде😚 зараз Мія для нього головна", - написала Луценко.
Шанувальники дуже зраділи поповненню в родині Луценка і залишили безліч позитивних коментарів.
"Красунчик, головне щоб вранці спати давав, а то вони люблять ранні підйоми. Дитині дуже корисно, коли в будинку є домашня тварина, вчитися турботі і увазі", "Ну ось. А чоловіка обділили. Подаруйте чоловікові собачку", "Вітаю з новим членом сім'ї у нас теж папуга дівчинка, така мила, любить співати і цілуватися, вивчила «Еля, хороша дівчинка»", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Слава Камінська показала шанувальникам постільну фото.

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль з'явилася на сцені в розстебнутому халаті.

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва показала, що ховається під її сукнею.