Відомий синоптик розповів про те, якою буде погода на початку травня.

Так, синоптик Леонід Горбань розповів про те, що в останній місяць весни погода буде вельми мінливою, тому цілком вірогідні і невеликі заморозки. І хоч вони будуть псувати загальну картину, але все одно сильних морозів чекати не доводиться.

Так, за його словами, те, що в 2021 році вся весна видалася холодною — це закономірно. Винуватцем такої погоди, каже синоптик, є Сатурн.

"Весна така і повинна бути в цьому році. 2021 під управлінням Сатурна, року Сатурна все перевертають, у весну вносять зиму. Весна холодна, дерева розпускаються пізно, трава повільно росте. Додатково до цього ще й Великдень цього року пізно, 2 травня. Природна закономірність, що до Великодня ніколи немає тепла", — зазначає Леонід Горбань.

Крім того в травні буде досить багато і теплих днів. А до кінця місяця цілком навіть ймовірно спека. Тому не варто засмучуватися через парочки холодних днів.

Але ось тим людям, які відчувають залежність від погоди варто приготуватися до таких "гойдалок". Адже у них може різко підскочити тиск або захворіти голова. У такі дні краще залишатися вдома, щоб не наражати себе на небезпеку.

Синоптик розповів про те, що 1-2 травня буде досить тепло. Але ось 3 травня очікуються дощі. Погода буде досить прохолодною. Вже 4 травня в Україні буде ще холодніше і навіть у деяких регіонах будуть заморозки. Вони протримаються до 7 травня включно.

Потепління прийде з 8 по 11 травня. Але сонячної погоди не варто чекати. З 12-по 21 травня буде досить сонячно і тепло. Вже 22 і 23 Травня багато регіонів знову накриють дощі. А після настане практично літо, тому що буде дуже жарко.

Але кінець місяця закінчитися дощем.

У дощові дні не варто забувати брати з собою на вулицю парасольку, щоб не промокнути і одягати теплий одяг, щоб не замерзнути.

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, коли в Україні закінчаться морози і нарешті настане тепло.

Також писали, що Київ може накрити сильна негода.

Нагадаємо, що українців попередили про погодний удар.