В результаті ДТП в Хмельницькій області загинуло 2 людини

У Хмельницькій області сталося серйозне ДТП в результаті якого загинула 46-річна жінка та її 12-річний син. Про це інформує пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вдень 24 квітня на автодорозі Н-03. Недалеко від села Скаржинці Хмельницького району сталося зіткнення легкового автомобіля Audi і вантажного мікроавтобуса Mercedes. В результаті удару легковий автомобіль загорівся з пасажирами всередині.

Рятувальники оперативно прибули на місце події і ліквідували загоряння автомобіля, від якого, як видно на кадрах практично нічого не залишилося.

Повідомляється, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули два пасажири автомобіля Audi: 46-річна жінка і 12-річний хлопчик. Травмованого водія легковика госпіталізували. Водій автомобіля Mersedes і його пасажир значних травм не отримали і від госпіталізації відмовилися.

На даний момент правоохоронці з'ясовують, що могло стати причиною зіткнення і встановлюють всі обставини аварії.

Варто зазначити, що це не єдина смертельна ДТП, яка днями сталася в Україні. Так, нещодавно під Києвом автомобіль Geely на повному ходу протаранив Daewoo Lanos. Від удару другий автомобіль відлетів у відбійник і загорівся. Потім пішов вибух. Як повідомляється, вибухнув газовий балон. Від удару водій Lanos втратив свідомість, тому врятуватися йому не вдалося. Водій Geely вижив, але був госпіталізований з важкими травмами, проте загрози для життя немає. Правоохоронці з'ясовують хто з водіїв став винуватцем даної ДТП. Також за фактом зіткнення автомобілів відкрито кримінальне провадження.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Запоріжжі сталася смертельна ДТП з маршруткою.

Також наш портал інформував, що у Харкові водій збив співробітника Національної поліції.

Нагадаємо, що у Туреччині автобус з десятками пасажирів потрапив у ДТП через негоду.