Найманий вбивця розстріляв автомобіль з людьми посеред дня

Про те, що в цю суботу, в центрі Дніпра був убитий водій позашляховика, посилаючись на різні засоби масової інформації, пише новинний портал "Оглядач".

За інформацією видання "Дніпро Оперативний", розстріл стався близько третьої години дня, біля Соборної площі, поблизу ресторану"Артист". Чоловік, який перебував за кермом позашляховика "Toyota Land Cruiser 200" з реєстраційним номером "АЕ1111ТТ" їхав разом зі своїм сином в напрямку проспекту Яворницького, і саме в цей момент, до автомобіля підбіг "кілер" і зробив кілька пострілів.

Співробітники, які виїхали на місце інциденту Національної поліції встановили, що невідомий Стрілець все ж встиг втекти з місця події. Врятувати водія позашляховика не вдалося - від отриманих вогнепальних поранень потерпілий чоловік помер у кареті "швидкої допомоги". На цей час всі обставини та деталі події встановлюються, і в місті оголошено проведення спеціальної операції. Слідчо-оперативна група попередньо відкрила кримінальну справу за частиною першою статті 115 КК України.

Місце події. Фото: obozrevatel.com
Місце події. Фото: obozrevatel.com

Вбитий. Фото: obozrevatel.com
Вбитий. Фото: obozrevatel.com

Як стало відомо "Країна", ім'я вбитого водія - Анар Мамедов. З хорошого тільки те, що дитина, яка перебувала з ним в автомобілі ніяк не постраждала. Зазначимо, що стрілець все ж встиг втекти з місця злочину до парку Шевченка - це зафіксували камери відеоспостереження. На момент подій, вулицю, де сталося вбивство, оточили і який-небудь рух перекрили.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що уряд не виключає продовження карантинних обмежень в Україні й після заявлених раніше дат.

Також раніше наш портал повідомляв про те, коли в нашій країні очікувати четверту хвилю пандемії коронавірусної інфекції.

А до цього ми розповідали про те, що США спостерігають за відведенням деяких російських військових частин від українського кордону, проте робити висновки про серйозність їхніх намірів ще дуже рано.