Чоловік знаменитої співачки Наташі Корольової Сергій Глушко продемонстрував фоловерам талант художника.

Як відомо, час від часу Тарзан доводить шанувальникам, що його талант багатогранний і не обмежується хореографічними номерами «для дорослих».

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він розмістив кілька постів, завдяки яким інтернет-користувачі побачили портрет, який він написав.

У коментарях до посту фанати не скупилися на похвалу і компліменти:

До слова, після того, як минулого року в шоу-бізнесовому співтоваристві активно обговорювали скандальну його зраду Наташі Корольової, артист у своєму мікроблозі почав частіше розміщувати фото з зашкалюючим рівнем провокаційності. Наприклад, не так давно про розмірковував про Художнє мистецтво, позуючи без одягу:

На думку артиста, він дійсно оступився і нечесно вчинив по відношенню до своєї коханої, але при цьому не має наміру виправдовуватися перед цікавою публікою.

Що стосується реакції Наташі Корольової, то вона не робила гучних заяв і пояснила, що їх шлюб з Сергієм Глушко не може бути зруйнований через цю інтрижку її коханого.

Зараз Наташа Корольова активно підкорює молодіжні соцмережі і знімає ролики в TikTok. А ось Тарзан, судячи з постів в Instagram, більше часу приділяє духовному розвитку, але не забуває і про власну фізичну форму.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали архівне фото Ігоря Ніколаєва без вусів.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова провела вечір у цікавій компанії.

Нагадуємо, що Наташа Корольова підкорила шанувальників сміливим знімком в купальнику.