За статистикою, близько 80% людей одужують від коронавірусу, не потребуючи спеціального лікування і реабілітації. Однак, у деяких хвороба залишає дуже навіть серйозні наслідки. Так, у Аніти Цой практично відняло руку, тому всі травневі свята зірка проведе в лікарні.

Телеведуча і співачка Аніта Цой в інтерв'ю журналістам передачі " ти не повіриш!"на каналі НТВ зізналася про наслідки перенесеного рік тому коронавірусу. Як виявилося, ліва рука 50-річної зірки практично перестала рухатися. Йдеться про проблеми з плечем, пишуть росЗМІ.

До слова, оніміння руки з'явилося практично відразу після одужання - ще влітку 2020 року і весь цей час зірка намагалася впоратися з проблемою самостійно, але не вийшло.

Висновок про те, що Китайська зараза серйозно порушила роботу відразу декількох систем організму, і наслідки цього відчуваються навіть через кілька місяців, зробили відразу кілька лікарів. Правда, російській медицині співачка не довіряє, тому вже найближчим часом вона запланувала вилетіти на лікування до Німеччини.

"Внаслідок постковидного синдрому у мене заморожено плече. Різні лікарі різних країн підтвердили, що погіршення відбулося саме на тлі перенесеного вірусу", - повідомила Цой.

Виконавиця шкодує, що не зможе провести травневі свята з друзями на шашликах і на власному городі. Однак Цой має намір зробити все можливе і неможливе для якнайшвидшого відновлення, щоб вже ближче до літа порадувати шанувальників своїм поверненням на сцену після вимушеної перерви.

Відзначимо, що рік тому два тижні хвороби для Аніти Цой стали кошмаром. Її хвороба протікала досить важко, артистці навіть довелося лягти в лікарню, адже були вражені 25% легенів. Тоді вона розповідала, що зпочала їй заклало ніс, потім піднялася висока температура, утворився кашель, ломота в тілі, а потім трапилися навіть проблеми з психікою.

"Мозок роздвоюється, і ти не можеш розсудливо мислити. Раптом починається психологічна атака на людину", - розповідає співачка про пережиту хворобу з жахом.

Раніше Hyser писав про те, що шанувальники Анатолія Цоя обговорюють його роман з дочкою Стаса Михайлова.

Також наш портал розповів про те, що 85-річна Наталія Фатєєва стала інвалідом через недбалість лікарів.

Нагадавши, у мережі показали незвичайний знімок Софії Ротару на якому її просто не впізнати.