Українська ведуча Леся Нікітюк розповіла про дивні свої захоплення.

Так, Леся Нікітюк досить відверта зі своєю аудиторією і розповідає про все, що з нею відбувається. Також досить часто вона показує свого улюбленого Рафіка. Це її собачка. Леся дуже переживає за свою тварину. На цей раз своїм шанувальникам вона розповіла про харчування свого вихованця і навіть зізналася в тому, що теж встигла спробувати собачий корм.

По всій вірогідності, що Леся просто пожартувала. Але ведуча завжди відрізнялася відмінним почуттям гумору, за що її завжди любить глядач.

На новому знімку Леся вийшла просто відмінно. На ній була надіта темно-синя спортивна кофта з блакитними вставками. Ведуча позувала у себе на ліжку в спальні. Рафік теж, як міг, старався для знімка.

"Мужичок мій хоче лайк❤️ Рафік джян ставши амбасадором найсмачнішого корму. Доживши... собака сам себе годує і хазяйку теж)) а що? корм дуже смачний, я вже спробувала🤣", - підписала з гумором новий знімок Леся Нікітюк.

Шанувальники прийшли в повний захват як від самої Лесі, так і від галантного Рафіка, який дуже намагався позувати на фото.

"А шо, нехай теж заробляє для родини, ібо нефіг😂😂😂, Який же він чистенький, аж перламутровий якийсь., Лайк чудовому мужичку, а його господині два ❤️❤️❤️, Обожнюю дивуватися на Лесю!З кожним днем все красивіша і красивіша. А собацюра просто❤️, Ті чуство, коли у Рафіка цікавіше життя, ніж у тобі), "Рафік джан," вбило просто... Ахахахахахаааа це так само шедеврально як і Мама Кет))))) Леся ♪ , Це мені тільки так здалося, що Рафік на фото 3 посміхається❤️", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали спокусливий знімок гарячої Ані Лорак на пляжі.

Також писали, що Ірина Білик до остраху налякала своїх шанувальників, потім довелося пояснюватися.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк ошелешила всіх своїми губами, що вона з ними зробила.