Знаменита українська виконавиця Ірина Білик розповіла шанувальникам про те, що нещодавно збулося одне з її заповітних мрій. Артистка похвалилася модним і комфортним придбанням.

Так, на сторінці Ірини Білик в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація, на якій вона постала в casual-вбранні, переважно в темних тонах. У підписі до фото знаменитість зізналася:"Збулася мрія дитинства⚡мені подарували самокат 🛴 і до речі він теж як і моя Тесла електричний ⚡ ️їздить на батареї⚡".

Також зірка поцікавилася у фоловерів, як вони ставляться до подібного виду транспорту і отримала масу вичерпних відповідей на своє питання.

Ірина Білик спілкується з шанувальниками. Скріншот Instagram

Але не обійшлося і без критики на адресу зірки сучасної української естради:

До слова, в серпні 2019 року Ірина Білик стала щасливою володаркою електромобіля Tesla Model 3. Такий щедрий подарунок вона отримала від своєї близької людини на честь 30-річчя їх дружби:

Тоді артистка з натхненням поділилася з передплатниками своїми емоціями: "Мені трохи ніяково говорити про такі подарунки в мережі, але я впевнена, що мої Передплатники мене зрозуміють. Це тільки маленька частка подяки, яку я можу висловити тобі, Мій дорогий друг."

Зараз фото з "залізним конем" досить часто миготять в її мікроблозі:

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль вийшла на сцену в провокаційному вбранні і викликала бурхливу реакцію соцстей.

Також наш портал розповів про те, що Анна Кошмал розбурхала шанувальників ефектними постільними кадрами.

Нагадуємо, що Анна Седокова кардинально змінила зовнішність і стала виглядати на 10 років молодше.