У мікроблозі популярного російського актора Івана Охлобистіна з'явилося фото, що викликало бурхливу реакцію в мережі. Артист позував у компанії давнього друга і напарника по знімальному цеху – Михайлом Пореченковим.

Злегка розтягнутий одяг і оригінальні вирази облич «героїв» російського кінематографа збентежили шанувальників їх талантів. На думку фоловерів, Пореченков і Охлобистін виглядають в кадрі не як приклади для наслідування, а більше нагадують активних учасників «алкомарафону».

Як відомо, вони багато часу проводять разом, як на зйомках різних творчих проектів, так і поза ними. Не секрет, що кілька років тому в шоу-бізнесовому закуліссі активно циркулювали чутки про те, що Пореченков занадто міцно подружився з «зеленим змієм». А все через труднощі на професійній ниві.

Варто відзначити, що після візиту на територію «Л/ДНР» і стрільби по позиціях українських військових, в його кар'єрі почалася «чорна смуга». За розповідями інсайдерів, він втратив кілька прибуткових контрактів, а потім якийсь час був без роботи.

Крім того, Михайло Пореченков був ведучим програми "Битва екстрасенсів". А після відходу з шоу дав викривальне інтерв'ю, в якому назвав всіх учасників шарлатанами. Така зухвала витівка не залишилася непоміченою і багато фанатів переконані, що кар'єрні невдачі артиста все ж трохи пов'язані з його конфліктом з екстрасенсами.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі стало відомо, з ким живе Дмитро Нагієв.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков розчулив соцмережі оригінальними кадрами в колі сім'ї.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв здивував шанувальників ефектними кадрами морського відпочинку.