Відома українська виконавиця Тіна Кароль повідомила фанатам радісну звістку.

Зокрема, вона порадувала новиною про вихід її нового кліпу на пісню "Красиво", яка увійшла в її новий однойменний альбом. На відео, яким Кароль вже встигла поділитися на своєму офіційному YouTube-каналі, зірка з'явилася у відвертому оранжево-фіолетовому халаті з капюшоном.


Так, родзинкою образу стало саме екстремально глибоке декольте і зухвалий розріз до стегон. Під свій сміливий наряд зірка вирішила не надягати білизну, а доповнила його тільки блискучими туфлями на високих підборах.

Варто відзначити, що новий кліп знаменитості був знятий в стилі концертного виступу. Відповідно Кароль співала на сцені і при цьому спокусливо рухалася разом з чоловіками-танцюристами. Фрагментом з кліпу на пісню "Красиво" Тіна поділилася у своєму блозі в Instagram.


Фанати залишилися в захваті від нової роботи Тіни Кароль і її пісні "Красиво", зокрема. Вони відзначили, що всі її композиції з нового альбому чіпляють душу і безумовно заслуговують на увагу. Також деякі допустили, що ця пісня позбавить дару мови навіть самого Дана Балана, з яким артистці приписували роман.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіну Кароль розкритикували в мережі через обман.

Також наш портал повідомляв, що Тіну Кароль засікли в обіймах маленької дівчинки, чого від неї ніхто не очікував.

Нагадуємо, що зірка "Сватів" Кошмал показала постільні ніжності з двома красенями.