У мережі на продаж виставили унікальне і дивне поєднання двох малолітражок

Малолітражка хоч і користувалися популярністю в Радянському Союзі і на пострадянському просторі, проте були представлені досить малою кількістю моделей. Від того більш забавно, що такі машини хтось вирішив поєднати. Один з таких автомобілів виставили на продаж на одному з російських сайтів з продажу автомобілів.

Йдеться про поєднання класичного українського автомобіля ЗАЗ-965 "Запорожець" і російської "Оки". Автомобіль, судячи з усього, вельми унікальний і екзотичний, оскільки просять за нього 700 тисяч рублів, що в перекладі на гривні дорівнює 261 тисячі гривень.

З першого погляду здається, що це звичайний "Запорожець", проте Конструктивні особливості "Оки" все ж проявляються. Це, наприклад, розширені передня і задня колії, а також збільшені колеса. При більш докладному розгляді можна виявити, що двигун в дивному "Запорожці" розташований не ззаду, як зазвичай, а спереду. Під капотом поперечно встановлений 27-сильний двигун об'ємом 0,9 літра. Ззаду ж обладнаний повноцінний багажник.

У салоні теж стає очевидно спорідненість "Запорожця"з " Окою". Кермо, передня панель, центральна консоль і сидіння взяті з російського автомобіля. Одночасно з тим, весь інтер'єр перешитий в світло-бежеву і темно-бежеву шкіру, за рахунок чого машина виглядає цікавіше. Оснащений салон відносно непогано: Електросклопідйомники на передніх стеклах і аудіосистема.

При цьому пробіг автомобіля складає всього лише 10 тисяч кілометрів. Ціна на автомобіль, звичайно, може здатися завищеною, проте автомобіль по-своєму цікавий і унікальний.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що користувачів мережі здивував тюнінг "Запорожця", виконаний у східному стилі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі показали унікальний прототип "Запорожця", двигун у якого розташовувався не ззаду, а спереду.

Також "Hyser" писав, що автолюбителів розчарувало те, як слабо ВАЗ попрацював над двигуном оновленого комерційного універсала Lada Largus.