Популярний український телемандрівник, ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров відправився в екстремальну поїздку в Пакистан. Він поділився з читачами свого мікроблогу подробицями своєї подорожі.

На своїй сторінці в Instagram Дмитро Комаров опублікував цікаві кадри.

На деяких він позує з людьми, які в руках тримають автомат Калашникова. Сам же Дмитро "озброївся" дорогою камерою з телеоб'єктивом.

Український ведучий пробув у місті Карачі, Пакистан, понад 2 місяці. За його словами, після життя в екстремальних умовах у нього з'явилася нові вельми своєрідні звички.

"Повертався разів 5-7. Знайшов нових друзів. З'явилися нові звички: вночі після зйомки засипати в машині під звук сирени й червоно-синього миготіння спецсигналів (офіційним делегаціям треба працювати з охороною). Взагалі не звертати увагу на зброю. Калашников в руках - як мобільник, не дивує", - розповів Дмитро Комаров.

З'їздивши в Карачі, мандрівник залишився під враженням. Він зазначив, що це місце не можна порівнювати ні з чим і воно не залишає байдужим.

"Колишня столиця Пакистану, де за офіційними даними – 16 млн.чоловік, за неофіційними - до 40 мільйонів. Це реальні дані від місцевих журналістів. Тому я не вірю Інтернету.

Коли їдеш у фінансовий центр країни, де зосереджений бізнес, крутяться гроші, куди в порт прибувають всі товари, і звідки по всій планеті розходяться - уявляєш собі крутий мегаполіс. Але тебе зустрічає... Ні, це місто не з чим порівняти. Це Карачі", — написав Дмитро Комаров.

Телеведучий зазначив, що в Карачі практично не існує правил і скажений трафік.

Місто не можна назвати чистим, люди живуть у звичайних багатоповерхівках або зовсім в нетрях, але є і стародавні історичні споруди, а також абсолютно новенькі елітні будинки.

"Тут є і стародавні споруди, палаци, і типові запліснявілі від вологого повітря багатоповерхівки, моторошні нетрі, а поруч елітні райони з особняками, хмарочоси та крутий Торговий центр з будь-якими "Гуччі та Армані". Але атмосфера не схожа на інші міста світу", - пише Комаров.

Дмитро Комаров зазначив, що у 2021 році його подорож пройшла, умовно, без поганих пригод. Однак, якби він потрапив в це місто до 2015 року, то міг би додому і не повернуться. У кращому випадку його пограбували б, а в гіршому - вбили.

"До 2015 тут по суті правила мафія. Викрадення, вбивства і теракти взагалі не дивували. І держава вирішила навести порядок - бандитів стали зачищати. Я сподіваюся, не треба розшифровувати значення цього слова", — написав телеведучий.

Раніше "Нуѕеr" писав про те, що дружина Дмитра Комарова розповіла про захворювання, яке приховувала від усіх.

Також наш портал повідомляв, Дмитро Комаров поділився враженнями від подорожі до Пакистану.

Нагадуємо, Дмитро Комаров дізнався майбутнє України у найвідомішого шамана.