Відома 65-річна естрадна співачка Лариса Доліна, що прославилася такими хітами як "Погода в доме", "В ресторане", "Стена", витратила нереальну суму грошей, щоб повернути молодість і привабливість.

Як пишуть російські ЗМІ, за "нову" зовнішність артистка віддала близько мільйона доларів. Правда, на що саме був витрачений цей мільйон, журналісти не уточнюють.

Лариса Доліна дуже сильно схудла, зараз вона носить 44-й розмір одягу. При цьому сама зірка запевняє, що пластичних операцій не робила і фізичними навантаженнями себе не виснажувала.

Справа в особливому харчуванні, яке чергується з тривалим голодуванням.

"Гарний зовнішній вигляд впливає на самооцінку. Ну, і набридло на собі носити тяжкість зайвих кілограмів. Я здала кров, аналізи показали, що я можу їсти, а що мені категорично не можна вживати. У мене було проміжне голодування. Досить тривале - 19 годин. Тільки п'ю воду", - поділилася своїм секретом стрункості Лариса Доліна.

А кілька днів тому знаменитість виклала у своєму мікроблозі у соцмережі Instagram свіжий кадр. Шанувальники ледь не втратили дар мови, побачивши "нову" Ларису Долину. Багато користувачів просто не впізнали співачку.

Артистка одягла сценічне блискуче плаття срібного кольору і срібні прикраси. Знаменитості зробили нову пишну укладку. Макіяж також був досить яскравий: чорні стрілки на очах і матова помада насиченого винного кольору.

"Жодного граму фотошопу, просто дуже хороше світло та скинуті 21 кг. Викладаю це фото тільки для того, щоб вселити надію в Вас, милі жінки, що будь-яка з вас може мати гарний вигляд, тільки потрібно докласти трохи зусиль! Успіхів вам!",- підписала свій фотознімок Лариса Доліна.

Раніше "Нyser" писав про те, що Тетяна Буланова здивувала шанувальників одкровенням на тему здоров'я.

Також наш портал повідомляв, у мережі обговорили стиль співачок, які не можуть прийняти свій вік.

Нагадуємо, дочка Лариси Доліної вперше розповіла про хворобу мами.