Внучка легендарної виконавиці Софії Ротару, Соня Євдокименко поділилася вельми спокусливим фото в соцмережах.

Дівчина любить подорожувати і судячи з дислокації на її останніх фото, зараз Соня відпочиває в Кауаї - це один з Гавайських островів, розташований в центральній частині Тихого океану. 19-річна Євдокименко радує своїх підписників в Instagram новими фото з прекрасними видами на океан.

Внучка Софії Ротару показала засмагу на вечірньому пляжі, фото: Instagram.com/iamsofiaeve

Так, черговим фото в соцмережах дівчина поділилася прямо з берега океану. Перед камерою Соня постала лежачи на піску в одному купальнику на заході сонця. Судячи з усього, автором цього знімка є бойфренд Євдокименко, Денис Жаданов, який відпочиває на Гаваях разом з нею.

Свої стосунки пара не приховує і Денис у своїх Instagram Stories навіть виставляв кілька знімків з коханою дівчиною, які були зроблені під час їх спільної відпустки.


Користувачі не залишили без уваги нове фото Євдокименко, правда деяким воно здалося не зовсім вдалим. Однак більшість захоплено відгукнулися про фігуру дівчини і про її довгі ноги, які на цьому знімку можна детально розглянути.


Раніше "Hyser" писав про те, що син Софії Ротару показав на камеру полуничку, що викликало справжній ажіотаж в мережі.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали архівний знімок Софії Ротару В обіймах впливового чиновника, чого від артистки не очікував ніхто.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару показала фігурку, задерши светрик.