Учасниця шоу "Холостяк-11" Юлія Бельченко здивувавши фігурою в купальнику.

Примітно, що Бельченко, яку ще ласкаво називають "Зайчиком", рідко виставляє відверті кадри у себе на сторінці в Instagram. Останні публікації 27-річної дівчини (SMM - менеджер) присвячені шоу "Холостяк", в якому вона разом з іншими учасницями бореться за серце завидного нареченого - 31-річного бізнесмена Михайла Заливако.


Однак серед старих публікацій Бельченко можна відшукати і вельми цікаві знімки, наприклад, в купальнику. Так, дивлячись на представлений кадр, багато чоловіків позаздрять Заливако, який, до слова, залишив Юлю серед фіналісток 11 сезону "Холостяка".


У коментарях під постом Юлії Бельченко користувачі відзначили, що її тіло розкішне і на цьому фото виглядає вона прекрасно.


До слова, за серце Михайла далі в проекті боротимуться 6 дівчат вже в Єгипті. Примітно, що фанати в мережі припускають, що обраницею Заливако в підсумку стане Анна Богдан. Однак справедливості заради варто відзначити, що ніяких офіційних підтверджень цьому не було.


У 7 випуску "Холостяк-11" , який вийшов 16 квітня, Заливако попрощався з Юлією Карнаух, яка здалася йому занадто невпевненою в собі дівчиною.

Раніше "Hyser" писав про те, що російська знаменитість Лариса Доліна нарвалася на цілий шквал критики через свою публікацію.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк похвалилася купальником-невидимкою, показавши всі "принади".

Нагадуємо, що Ксенія Мішина з "Холостячки" розлучилася з переможцем проекту.