Відома телеведуча Леся Никитюк знову навела галас у соцмережах своїм відвертим фото.

Зірка часто публікує провокаційні фото, які щоразу розбурхують користувачів мережі. Таким чином, знаменитість знову вирішила епатувати публіку і на цей раз знімком в трусах.

Леся Нікітюк похвалилася новою міні-курткою, фото: Instagram.com/lesia_nikituk

Так, на нових фото 33-річна Леся Нікітюк постала в косусі від українського бренду GOT'S label, але чомусь на низ телеведуча нічого не одягла, вирішивши блиснути своїми розкішними сідницями.

Передбачивши ажіотаж навколо цього фото, зірка вирішила перша пожартувати над відсутністю у неї спідньої білизни. Нікітюк зазначила, що її фанати і ЗМІ в першу чергу, швидше за все, звернуть увагу саме на це, а не на її нову косуху. Втім, в цьому вона виявилася права.


Однак насправді не стільки ЗМІ, як самі користувачі висміяли зовнішній вигляд Лесі Нікітюк. Зокрема, як і очікувала ведуча, багато хто задався питанням, куди поділися труси знаменитості і порадили їй наступного разу надіти спідницю.

Самій же Нікітюк, скоріше за все, все одно на подібні коментарі, оскільки її часто критикують в соцмережах за подібні кадри, але Леся продовжує їх виставляти.

До того ж були і ті, кому такий зухвалий образ зірки припав до душі.


Раніше "Hyser" писав про те, що фанати Лесі Нікітюк хочуть скинутися грошима, щоб допомогти коханій телеведучій.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк похвалилася купальником-невидимкою, показавши всі "принади".

Нагадуємо, що Леся Нікітюк задерла ногу, хвалячись запашним букетом.