У Запоріжжі сталася смертельна аварія, в результаті якої загинула людина.

ДТП сталося у вівторок, 20 квітня, за участю іномарки та маршрутного таксі. У числі загиблих значиться одна людина, а постраждалих - троє. Відповідною інформацією з цього приводу поділилися в прес-службі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області, пише "Апостроф".

у мережі показали наслідки смертельної ДТП з маршруткою, фото: YouTube

Все сталося біля центральної прохідної ВАТ "ЗАЗ" в Комунарському районі Запоріжжя. Саме в цій місцевості водій автомобіля "Mitsubishi Lancer", рухаючись на великій швидкості, втратив контроль над керуванням транспортного засобу, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом "Mercedes".

Зіткнення виявилося настільки сильним, що рятувальникам довелося вирізати постраждалих за допомогою спеціальних інструментів. Уточнюється, що на місці події загинула 39-річна жінка-пасажир "Mitsubishi Lancer" в результаті отриманих тілесних травм.


Водії обох транспортних засобів і пасажир маршрутного таксі теж отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, а тому їх було прийнято рішення госпіталізувати.


Відомо, що було порушено кримінальну справу згідно ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Варто зазначити, що винуватцю аварії тепер загрожує в'язниця строком від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Раніше "Hyser" писав про те, що водій позбавив життя поліцейського просто на пішохідному переході.

Також наш портал повідомляв, що в Антальї в ДТП потрапив автобус з туристами.

Нагадуємо, що стало відомо, скільки виплачує постраждалим винуватиця гучного ДТП Зайцева.