Названо найкращі автомобілі до 3 тисяч доларів

Питання про покупку автомобіля рано чи пізно постає перед кожним українцем. Часто бюджет буває обмеженим, тому більшість купує підтримані "Ланоси" або ВАЗи. Однак в ціновій категорії до 3 тисяч доларів можна знайти і непогану іномарку, яка буде чудовою альтернативою вітчизняним маркам. Про це пише портал bigmir.net.
В першу чергу при виборі автомобіля в ціновій категорії до 3 тисяч доларів слід розглянути Honda Civic і Honda Accord. Навіть через 20 років після випуск ці автомобілі залишаються одними з найбільш оптимальних при виборі авто в цій ціновій категорії. Accord подарує своєму власникові більше преміальності в салоні, а Civic дозволить відчути всі переваги навколоспортивного автомобіля. На суму в 3 тисячі доларів можна знайти автомобілі від 1997 року випуску.

Honda. Фото: скріншот YouTube-відео
Honda. Фото: скріншот YouTube-відео

Надійність і невибагливість в експлуатації - одні з найважливіших пунктів кожного автомобіля. Mitsubishi Carisma ідеально підійде для тих, хто шукає саме таку машину. Автомобіль має цікавий дизайн, а також має надійний двигун, ходову і коробку передач.

Mitsubishi Carisma. Фото: скріншот YouTube-відео
Mitsubishi Carisma. Фото: скріншот YouTube-відео

Непоганим вибором можуть стати Opel Vectra і Opel Omega B. обидва автомобілі мають відносно сучасний дизайн і безліч функцій. Однак до вибору машини слід поставитися дуже ретельно, оскільки їх обслуговування обходиться набагато дорожче, ніж ВАЗів або "Ланосів".

Opel. Фото: скріншот YouTube-відео
Opel. Фото: скріншот YouTube-відео

Ford Mondeo і Ford Scorpio - хороші автомобілі, до яких немає претензій по оснащенню як в салоні, так і під капотом. Єдиний мінус в тому, що знайти їх в Україні досить складно.

Ford Scorpio. Фото: скріншот YouTube-відео
Ford Scorpio. Фото: скріншот YouTube-відео

Також в бюджеті до 3 тисяч доларів слід звернути увагу на Geely MK. За цю суму можна знайти навіть цілком свіжий варіант 2008 року випуску. Автомобіль пропонується з двома двигунами 1,6 і 1.5 літра. З мінусів погана шумоізоляція і антикорозійне покриття, проте автомобіль все одно вигідно відрізняється, від "Ланосів" або автомобілів ВАЗ.

Geely MK. Фото: скріншот YouTube-відео
Geely MK. Фото: скріншот YouTube-відео

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали стильний "Запорожець" з ламбо-дверима.

Також наш портал інформував, що у покинутому гаражі знайшли схованку з рідкісними автомобілями.

Нагадаємо, що в Україні створюють першокласний електрокар.