Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова показала шанувальникам, як удосконалює в собі навички фотомоделі.

Вона розмістила кадр, на якому постала в ультракороткій ночнушке, а для максимальної ефектності одягла на голову ковбойський капелюх. У підписі зірка зазначила, що в такому оригінальному образі постала за порадою друзів і залишилася цілком задоволена результатом.

Варто відзначити, що відразу після публікації Анастасія Волочкова вирішила не обмежувати фоловерів в можливості висловитися, але потім закрила коментарі. Однак, інтернет пам'ятає все...

Автором знімка виступив фотограф на ім'я Богдан, з яким Анастасія Волочкова співпрацює вже не вперше. Близько тижня тому молодий чоловік проводив комерційну зйомку для " королеви шпагатів":

Не секрет, що Анастасія Волочкова регулярно стає об'єктом критики в соцмережі, оскільки регулярно дивує інтернет-аудиторію дивними витівками. При цьому зірка невпинно твердить, що щаслива у відносинах з коханою людиною.

При цьому вона ретельно приховує особистість свого коханого, кажучи про те, що не бажає відчувати заздрість хейтерів. Що відомо про бойфренда балерини? Його звуть Олег і він дуже терпляче ставиться до творчої діяльності своєї ненаглядної.

Разом вони регулярно відпочивають на закордонних курортах, але на спільних фото, вона показує його виключно фрагментарно. А на сніданок, до слова, вони їдять раків:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова підкорила шанувальників ідеальними формами в спокусливій нижній білизні.

Також наш портал розповів про те, що Наталя Могилевська була помічена в компанії привабливого незнайомця.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядає розкішний особняк Алли Пугачової зсередини.