Співачка Настя Каменських продовжує радувати шанувальників атмосферними кадрами зі зйомок її нового реаліті проекту "Дівчатка рулять". Як відомо, нещодавно артистка запустила шоу, метою якого є демонстрація цікавих фактів з її зоряного життя.

Перед тим, як відбулася прем'єра її реаліті, дружина репера Потапа пояснила, що останнім часом пережила чимало складних подій і морально втомилася. У тому числі, в кінці січня поточного року помер батько Настя Каменських, і артистка важко справляється з втратою близької людини.

Проект "Дівчатка рулять" швидко завоював популярність серед користувачів соцмереж і тих, хто із задоволенням спостерігає за перипетіями в долі Насті Каменських. А днями вокалістка анонсувала вихід третьої серії реаліті-шоу і зізналася: "Дуже хочу, щоб ви обов'язково подивилися цю серію! Щоб ви теж відчули всі ті дивовижні почуття і емоції, які нам з дівчатками подарувало це місце ✨».

До слова, зйомки проходять в Мексиці і артистка із задоволенням постить кадри на тлі зачаровують пейзажів. Втім, нове послання в Instagram Настя Каменських ілюструвала спільним знімком з подругами, які беруть участь у проекті:

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання виконавиці численними компліментами і висловилися з приводу її реаліті-дітища. Деяких фанатів порадувала та обставина, що у складі учасниць немає Лесі Нікітюк:

Раніше "Hyser" писав про те, що Слава Камінська позувала на камеру з оригінальним "аксесуаром" в руках.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва похвалилася шанувальникам успіхами в б'юті-сфері.

Нагадуємо, що Аліна Гросу помітно набрала у вазі і викликала бурхливу реакцію соцмереж.