Популярна російська співачка Тетяна Буланова здивувала фоловерів своєї сторінки в Instagram одкровенням на тему здоров'я. Артистка розповіла про те, що звернулася до фахівця з хіромантії, і він допоміг їй розібратися в багатьох хвилюючих її питаннях.

«За допомогою його розбору дізналася про себе багато корисної практичної інформації, а так само сподобалося те, що розбір був по всіх сферах життя» - пояснила виконавиця.

Також Тетяна Буланова зазначила, що її вразили деякі факти з її життя, озвучені хіромантом, і вона навіть не підозрювала, що вони вплинули на її майбутнє. Крім того, фахівець дав вокалістці корисні рекомендації, спираючись на які вона, можливо, зуміє уникнути проблем і складнощів.

У коментарях до посту думки шанувальників розділилися: одні – пораділи за Тетяну Буланову і її альтернативний спосіб боротьби за щастя, інші – закликали її більше часу приділяти своєму фізичному здоров'ю, а не звертатися до містичних наук.

Як відомо, минулого року зірка естради опинилася на лікарняному ліжку в передінсультному стані. Артистка раптово відчула себе погано, але продовжувала працювати і зніматися, жменями ковтаючи знеболюючі. Однак через деякий час все ж вирішила звернутися за медичною допомогою, і в кінцевому підсумку була госпіталізована з підозрою на інсульт.

Після пройденноо курсу лікування Тетяна Буланова зазначила, що стала відповідальніше ставиться до себе і свого здорою. З чуток, що циркулює в шоу-бізнесовому середовищі, причиною того, що сталося із зіркою стало постійно нервове напруження і певні фінансові труднощі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак підкорила поклоників фігурою в спокусливому купальнику.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють нові фото Лариси Доліної без фільтрів і фотошопу.

Нагадуємо, що Анна Седокова розповіла шанувальникам про серйозні проблеми зі здоров'ям.