Суперблондинка української естради Оля Полякова розмістила на сторінці свого мікроблогу зворушливе відео, в якому показала молодшу дочку Алісу.

Знаменитість пояснила, що дуже скучила за дочкою, але спадкоємиця при цьому попросила зіркову маму не виставляти зняті кадри в Instagram. На питання Олі Полякової, чому вона так вирішила, дівчинка зазначила: "Тому, що я Валера...".

Потім Полякова-молодша з іронією повідомила мамі, що її потрібно знімати з використанням спеціального фільтра, який би допоміг їй повністю перевтілитися в «Валеру». Під час бесіди мати і дочка позували у дворі заміського особняка.

Також артистка похвалилася своїми кулінарними вміннями і розповіла про те, що вона вирішила самостійно спекти хліб з використанням спеціальної закваски. Яку, до слова, вона теж приготувала власноруч. Оля Полякова пояснила, що покаже результат пізніше, так як не хоче «наврочити».

До слова, на сторінці знаменитості із завидною регулярністю миготять кадри, на яких вона демонструє сімейну ідилію і дорогих серцю людей:

Як відомо, старша дочка артистки-Маша також активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram і розповідає про успіхи, в тому числі, на творчому терені. Дівчина співає в музичній групі і періодично ділиться в мікроблозі фрагментами репетицій.

Її талант оцінюють як шанувальники, так і хейтери, але зоряна мама заступається за дочку і дає відсіч злостивцям.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилися унікальні фото Олі Полякової під час навчання в школі.

Також наш портал розповів про те, що Даша Астаф'єва захопила соцмережі спокусливим купальником і ідеальними формами.

Нагадуємо, що Анна Седокова здивувала шанувальників заявою про Меладзе.